lauantai 20. joulukuuta 2014

Waiheke- Auckland

Waihekella säiden hieman hellittäessä 18.12.2014 vaihdoimme ankkuripaikkaa naapuri lahteen lähemmäs kylän keskustaa. Uusi lahdukka oli iso ja hieman pomppuisampi kun edellinen, mutta ihan mukava. Ainut ongelma Hurihini bayssä on että laskuvedellä vesiraja muuttuu n.0.5nm eli rantaan menot ja lähdöt kannattaa tehdä yläveden aikoihin, muuten tulee pitkä kumiveneen kanto-operaatio.
Waihekella yritettiin löytää jostain vedentankkaus mahdollisuutta ja sellainen olisikin löytynyt, kun olisi tilannut tankkiauton. Ei edes hintaa kysytty vaan soitettiin Aucklandiin westhaven marinaan ja varattiin paikka kahdeksi yöksi. Satamassa käynti kuitenkin luultavasti halvempaa kun tankkiauton tilaus, ja samalla saadaan vedet ja kaikki muu täydennys tehtyä. Aucklandissa meitä olikin vastassa Mikko joka meille järjesti autollaan mukavan kiertoajelun ja saatiin jonkin sortin käsitys tästä pikku kaupungista(kaikki on kaukana kaikesta). Itse Westhaven satamakin on melko pieni vain n.1500venepaikkaa.Satama onneksi sijaitsee ihan keskustan tuntumassa(jos Aucklandissa on sellaista?).
Huomenna maanantaina on tarkoitukseme palata taas ankkurin varassa pyörimiseen, luultavasti waihekelle takaisin... Nyt meillä on saatu myös netti veneeseen, ei tosin rajoittamattomalla datalla, mutta kuitenkin. Saamme siis jatkossa s.postit ja blogipäivitykset ehkä hieman helpommin hoidettua. Seuraavan kerran palaamme Westhaveniin 05.01.2015 ja olemme ainakin pariviikkoa, kun meidän äidit tulevat meitä moikkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti