perjantai 24. huhtikuuta 2015

Homeless talviunille

25.04.2015 klo 05.40 Homelessin luukut napsahti lukkoon ja alkoi talvilepo. Oli erittäin haikea jättää rakas kotimme yksin odottamaan uusia seikkailuja. Aurinkoa vielä odottaen kävelimme kohti keskustaa ja bussia joka poimi meidät mukaan ja vie Aucklandiin. Aucklannissa vietämme muutaman yön hotellissa ja sitten suuntaamme kohti Thaimaata 28.04.2015. Matkaan otimme vain pienet reput siis ei lentokoneeseen mentäessä mitään ruumaan menevää, eiköhän Thaimaasta saa kaiken tarvittavan ostettua sitten.
Täällä paikallisittain 25.04.2015 on myös merkittävä päivä,  100- vuotis ANZAC- päivä.
ANZAC- päivä on Australian ja Uuden-Seelannin joukkojen juhlapäivä (Autralian and New Zealand Army Corps).
Tämä päivä siis on nykyään paikallinen veteraanien juhlapäivä ja ihmisiä olikin liikkeellä jo ennen auringon nousua. Kaupungilla parkkipaikat näyttivät olevan jo tupaten täynnä, kun ihmiset olivat menossa katsomaan juhlaparaatia joka alkoi klo 06.00. Meiltä tämä paraati jäi näkemättä koska istumme nyt bussissa.
Whangareissä 22.04.2015 järjestettiin jäähyväisillallinen kansainvälisille purjehtijoille.
Olimme myös paikalla ja Johannan serkku Sarah oli tietenkin mukana. Paikalla oli paljon matkaveneilijöitä joita olimme jo tavanneet paljon aikaisemminkin. Tarjolla oli Grilli buffet ja Maori tanssia ja laulua. Tapahtumasta huomaa kyllä että purjehtijat ovat varsin haluttuja turisteja Uuteen-Seelantiin. Moni kaukaa tullut vene tuhlaa jopa pienen omaisuuden Uudessa-Seelannissa veneen korjauksiin jne. Siis rahaa tulee ja ihmisiä työllistyy.
Homeless jäi lukittuna odottamaan
Maori tanssia
Sarah joutui heti vahaus hommiin
Viimeinen veneily vähään aikaan
Aurinko nousemassa kun matkasimme kohti Aucklandia
Aukclandissa odotti ihan mukavat näkymät hotellin ikkunasta

Elektroniikan verkkokauppa www.dx.com
Tästä puljusta paljon tavaraa veneilyyn ja moneen muuhunkin toimintaan halvalla. Ei toimituskuluja, Homeless suosittelee. Katso erityisesti taskulamput.

1 kommentti:

  1. Heippa Kodittomat, nyt aika kirjaimellisesti! Eroahdistus varmaan vaivaa, mutta kyllä teille kivaa tulee -on hyvä huomata, että pärjäätte myös ilman venettä. Nauttikaahan täysillä, luultavasti Thaimaa voittaa Atlantic to East-Cruisingin:-)

    VastaaPoista