tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kylmää ja koleaa

Täällä Whangareissä on viimeiset pari päivää puhaltanut etelä-tuulet kovien puuskien kera. Sää on erittäin vaihteleva, tuulenpuuskat välillä 40solmua sitten taas tyyntä, vettä sataa ja aurinkopaistaa. Shortseja ei toistaiseksi olla tarvittu, vaan pitkät housut ovat olleet tarpeen päivin ja öin. Onneksi viimeistä Aucklannin reissuamme varten hommasimme makuupussit joita ei siellä tosin edes tarvittu. Ne ovat öisin kyllä tarpeen. Myös Ahvenanmaalta ostamamme Defa autolämmitin huutaa ja puskee lämpöä veneeseen välillä myös päivisin. Onneksi tuulet ovat kääntymässä takaisin pohjoisesta puhaltaviksi tuoden lämpimämpää ilmaa tropiikista.
Venettä ei olla tietenkään saatu maalattua, mutta välihionta kuitenkin tehtynä. Siis teippaus ja maalaus vielä sopivan raon tullessa tehtävänä.
Moni matkavene alkaa tekemään lähtöä pohjoiseen kohti lämpöä ja mekin varsin onnellisia että muutaman viikon kuluttua pääsemme Thaimaan lämpöön.

Hotelleista: 12% alennus
Alennus vaihtoehdot: 12% alennus. Viimeinen varauspaiva: 30.06.2015. Matkustuspaiva 31.12.2015. Minimi perillaoloaika: 1 yo Website: www.ebookers.fi Kohteet: kaikki (Ei voimassa Bangkok) Ainoastaan yksi alennus per varaus Kaikki hotellit eivat kuulu kampanjaan. Alennus ei koske pakettimatkavarauksia. Alennusta ei voi lunastaa rahaksi missaan tilanteessa. Alennus lasketaan hotellin hinnasta ennen veroja. Kaikki petosyritykset johtavat lainmukaiseen syytteeseen. Osa kohteista tai veroista voi olla tarjouksen ulkopuolella tai voimassa rajoitetusti. Ebookers pidattaa oikeuden muuttaa tai rajoittaa kampajan ehtoja. Kampanjakoodi koskee vain uusia varauksia. Hotellit joissa ei voi hyodyntaa alennuskoodia - http://www.ebookers.fi/mktg/Hotel-Exclusions/
DISCOUNT12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti