sunnuntai 7. elokuuta 2016

Uusi matka häämöttää

Seuraava pidempi etappi on Indonesia. Matkaa sinne on lähes 2500nm, ja reitti vie läpi Torres straitin. Samalla taidetaan mennä Papua Uusi- Guinean ja Australian aluevesien kautta, pysähtymättä. Siis noin kolme viikkoa merellä + - viikko☺
Paperihommat vei kohtuullisesti aikaa ja hermoja, mutta kun lopulta kaikki legot osui kohdalleen oli homma varsin simppeli. Nyt meillä 60päivän viisumit Indonesiaan ja veneelle myös, mutta vene saa stopata vain tietyissä paikoissa.
Indonesiaan startataan ehkä viikon lopulla. Näistä lisää myöhemmin...

On täällä Uudessa- Caledoniassa myös ehditty hieman nauttia lämmöstä. Täälläkin tosin nyt "talvi" ja viileät säät. Vettäkin saatu välistä ihan mukavasti, ainakin luonto kiittää.
Ollaan pyöritty lähisaarilla, snorklattu, vaelleltu jne. Ja toki venee fiksauksiinkin mennyt jokunen tovi. Ollaan lakattu uusiksi peräsinpinna, tehty vähän sähkötöitä ja muuta pientä.

Tänään Homelessin vierailevaan miehistöön/naisistoon on tulossa Kim, jonka kanssa meidän on tarkoitus lähteä lähisaaria kiertelemään muutamaksi päiväksi. Kim tavattiin ensimmäisen kerran 2014 Ranskan Polynesiassa, Marques saarilla.

Videoitakin yritetään laittaa lisää, mutta hitaiden ja epävarmojen netti yhteyksien vuoksi hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti