tiistai 29. marraskuuta 2016

Lupasin kuvia, tekstiä tulee

Lupasin että niitä kuvia olisi tulossa ja kyllä niitä onkin. Nyt en vaan saa millään motivaatiota käynnistää läppäriä ja ruveta etsimään sopivia kuvia. Sitten ne pitäisi vielä pienentää/muokata jne. ei mikään puolen tunnin rutistus.

No joo, asiaan.
Oltiin tosiaan pari viikkoa sitten Port Dicksonissa Admiral marinassa. Satama oli Sail Malaysia rallin pysähdyspaikka ja me hieman "salaa" teimme muutaman retken heidän kanssaan. Ensimmäisenä päivänä kävimme muutamassa museossa, täytyy sanoa että olivat suuria pettymyksiä. Samaa mieltä taisi olla koko bussiseurue. Vietettiin n. tunti museoissa joissa oli nähtävää 5min ajaksi... Päivän kuitenkin pelasti loistava lounas seisovassa pöydässä. Tarjolla oli Indonesialaista ruokaa ja tanssiesityksiä, myös niitä kaivattuja Indo hymyjä:D Päivän päätteeksi käytiin vielä kauppakeskuksessa shoppailemassa. Me löydettiin kännykkään suojakuoret ja näytönsuojalasi(oikeasti lasia, maksoi 1€. Suomessa +20€ muistelisin..?)
Päivähän oli täysin ilmainen meille ja sen taisi kustantaa satama.
Seuraava reissu tehtiin Malaccaan, siitä piti jo maksaakkin 20€ ja odotukset olivat kovat. Ohjelmassa oli paljon nähtävää. Paikalle päästyä meille ilmoitettiin että kaikki nuo nähtävyydet maksaa extraa ja tehkää mitä huvittaa. Ok, oltiin siis käytännössä saatu vain kallis bussikyyti... Malacca oli kyllä näkemisen arvoinen ja käytiin sielläkin yksi museo katsastamassa, ei taaskaan hirveästi kehuja... Malaccassa olisi kyllä voinut viettää muutamankin päivän, viihtyisä kaupunki.

Port Dicksonilta päristeltiin moottorin voimin ohi Port Klangin Pangkorille. Tuo moottorointi oli jälleen yli vuorokauden pituinen ja saimme nauttia matkalla rankoista sadekuuroista ja kalastusveneistä. Pangkor oli myös jälleen Sail Malaysia rallin pysäkki, ja siis paljon veneitä ja toimintaa.Me olimme ankkurissa sataman edustalla. Heti seuraavana päivänä oli satama järjestänyt saarikierroksen ja 8 lajin lounaan rannalle. Pangkor on kaunis ja viihtyisä saari, tutustuimme mm. paikalliseen veneenrakennustaitoon ja vierailimme muutamilla temppeleillä. Saarella asuu paljon Kiinalaisia ja se näkyy myös katukuvassa(ihan hyvällä tavalla). Lounas oli ihan järjettömän hyvä, kokit oli lainattu 5tähden hotellista.
Vielä ennen lähtöämme satama tarjosi läksiäsillallisen seisovasta pöydästä joka oli TODELLA hyvä. Olihan se meille myös ilmainen, kuului vähän niinkuin Sail Malaysia porukalle. Me emme kuuluneet Sail Malaysiaan, mutta ketään ei kiinnostanut vaikka osallistuimme, ei edes järjestäjää ja häneltä luvan kysyimmekin. Miksi maksaa kun voi ilmaisella tehdä? Vai onko se vain kodittomille sponsorointia?

Pangkorilta sitten pyyhälsimmekin tänne Langawille ja tänään tiistaina 29.11.2016 kävimme hoitamassa sisäänkirjautumisen. Langawi on jonkun sortin oma hallintoalueensa ja tänne täytyy siis erikseen sisäänkirjautua. No se oli todella helppoa lähinnä vain lappuja jätettiin tiskeille. Langawi on myös verovapaa-alue ja täällä tuntuu olevan useita veneitä ankkurissa. Niin ja tuo Sail Malaysia jäi stoppaamaan Penangiin johon me menemme lautalla ehkä ensiviikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti