keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Help Me!

Olen Tomy, olisin vailla kotia!
Olen arviolta 5-6vk vanha ja rokotettu sekä kirputon!

Tykkään juoda maitoa ja ihmisetkin on kivoja. 
Siis voisitko auttaa? Kiirekkin hieman olisi, kun nykyinen "omistajani/löytäjäni" on lähdössä pois maasta parin viikon kuluttua.



Moni on jo saattanut huomatakkin että koirat ovat lähellä sydäntämme. Ja niistä saatte vielä varmaan jatkossakin kuulla...
Ollaan edistytty taas hieman Homelessin kunnostusprojektissa. Eilen saatiin uudet patjat. Raijattiin vanhojen patjojen päälliset malliksi ja jo seuraavana päivänä tuli viesti että uudet patjat ovat noudettavassi. Nopeaa toimintaa ja saatiin hyvät uudet tukevat patjat. Hintaa neljälle patjalle kertyi alle 200€.
Myös avotilan uusista tiikeistä olemme nyt luopuneet. Avotilan pinnat maalaamme, jolloin sen kunnossapito huomattavasti helpompaa. Myös tiikin auringossa kuumenemis ongelmat tulee olemaan historiaa...

Kuvassa koko omaisuutemme:)
Myös "uusi" scootterimme, jonka ostimme. Siitäkin pääsi jo kerran bensa loppumaan kun olimme ajelemassa takaisin veneelle. Bensamittari ei toimi.. Onneksi viereisestä kaupasta sai ostettua 0.5litraa bensaa ja päästiin jatkamaan huoltoasemalle asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti