maanantai 10. heinäkuuta 2017

Vesiputous

Uuden scootterin hommaamisen jälkeen sitä on tietenkin pitänyt vähän koeajaa. Käytiinkin kavereidemme Tanyan ja Jarrodin kanssa ajelemassa vähän saarta ympäri. Päivähän oli perjantai ja se tarkoittaa meille mässäily/herkuttelu päivää. Käytiin porukalla syömässä Pizza Hut:issa ja 2€ sai jo asiallisen kokoisen pizzan, eurolla olisi saanut pienen:) Pizza tekee joskus ihan hyvää kaiken riisin syömisen jälkeen. Tosin kyseisen firman pizzoja ei voi kyllä hirveästi kehua, mutta vaihtelua kuitenkin.
Patjat saatiin viimein viimeisteltyä, tai paremminkin selkänojat. Viimeiset kiinnitysruuvit ja hakaset tänään ruuvailtiin paikoilleen.
Ollaan muutamia yksittäisiä pikkuosia lakkailtu. Lakkana ollut Hempelin 1-komp. ja ei se oikein tropiikissa toimi. Kuivumisaika ihan älytön ja ohentaa pitää paljon. Lisäksi aina on tullut jotain sotkua, valumia tai muuta vikaa pintaan ja saanut hioa niitä pois. Nyt yksi palikka saanut jo 8 kerrosta ja kuudennen piti olla jo viimeinen. Aamulla tarkastaessa huomasin että jostain oli tullut muutama tippa vettä päälle ja pinta muuttunut niiltä kohdin mataksi... Siis kaksipäivää saa odotella että on hiontakuiva ja uusi yritys... Ei enään Hempelin tuotteita tähän veneeseen tropiikissa... 
Ollaan myös jyrsitty runkoon hieman lisätilaa potkurille. Potkuri meillä hieman liian pieni, kun moottoria vaihdettaessa meille toimitettiin väärä vaihteisto... Ehkä pieni lisätila kuitenkin auttaisi hieman potkurin "sutimiseen". 
Kyllä tässä varmaan kaikkea muutakin on touhuiltu, mutta eihän sitä aina muista mitä kaikkea veneelle on tullut tehtyä:)

?

Vesiputous on varsin komea, varsinkin sateiden jälkeen.

Alajuoksulla saa virkistävän kylvyn.

Uudet patjat

Waeco jääkaappi korjauksen alla. Onneksi ei ihan yksin tarvinnut korjata vaan Tomy koira oli apunani.

Waeco coolFreeze CDF-25 jääkaapista heivattiin oikeastaan kaikki alkuperäinen elektroniikka pois ja asennettiin uusi simppelimpi järjestelmä. Kerron myöhemmin miten homma tehtiin.Nyt kun ollaan täällä maissa oltu niin on ollut pitkästä aikaa osoite mihin tilailla tavaraa. Ollaan tilailtu 3x aurinko paneelit, useampi kieppi tinattua kuparikaapelia, otsooni generaattori ja action kamera jne. kannattaa käydä vilkaisemassa Ali Express ja Dx.com Valikoima on laaja ja on saatu paljon sellaista jota ei täällä kaupoista löydy. mm.jääkaapin korjaukseen hilut.
www.dx.com
www.aliexpress.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti