maanantai 21. elokuuta 2017

Töitä ja lomaa

Meidän tuttumme oli jo aikaisemmin maksanut meille pari yötä hotelliin. Ajateltiin että on hyvä aika käyttää tilaisuus..
Maalaukset kyljistämme tuhottiin keskiviikkona ja kyseltiin heti vapaata huonetta. Saimme huoneen vasta perjantaille. Teimme ajankuluksi hieman hommia Homelessin varvaslistojen kimpussa. Yllättävän kova homma kuiduttaa varvaslistat. Ollaan päästy vasta toisen kyljen puoleen väliin. Ongelmana on useimmiten sää. Joka sataa tai on liian kuuma. Laminoinnit pitäisi saada tehtyä aamulla tai illalla, muuten epoksin kanssa työskentelyyn on aikaa vain n.10min tai jopa alle.
Käytiin torstaina taas Gunung Rayan portaat (4286 askelmaa) kävelemässä ylös. Tällä kertaa vain ylös. Kaverimme Scott ajoi skootterimme ylös ja käveli alas, jossa hänen scootterinsa odotti.

Jo ennen portaiden alkua meidän matkaamme liittyi koira.
Se sai nimekseen Tyttö.

Portaan on todella paljon kevyempää kavuta ylös kun ei tule kaatamalla vettä.

Tyttö kapusi portaista edellämme ja toimi oppaana.

Kun portaita oli takana n.3600 tuli Scott meitä vastaa.
Tyttö lähti Scottin mukana portaita alas (alku matkan Scottin sylissä).
Hyvä niin koska muutoin olisi Tyttö joutunut yksin menemään portaan alas, meidän hypätessä portaiden jälkeen scootterin selkään.

Gunung Raya tarjoaa kauniit maisemat silloin kun ei ole pilvessä tai sateista.
Tällä kertaa ylös kapuaminen vei n.1h 30 min. Ehkä joku päivä vielä alle 1tuntiin.
Maisemat The Crowded House majatalolta
Kauniit maisemat, hyvällä sijainnilla ja lisäksi rauhallinen.

Tomy koira asuu nykyisin myös The Crowded Housessa.
Tomy oli aikaisemmin meillä usein veneellä hoidossa, ja kun hieman vielä kasvaa lähtee Austraaliaan.

Tomy on kasvanut paljon ja nykyisin tottelee lähinnä Ranskan kielisiä käskyjä:) Pari yötä riitti hotelli majoitusta ja oli oikeasti kiva palata taas kotiin, eli Homelessiin.

Trawel lift roikottaa edelleen venettä, josta on pitänyt köli maalata jo lähes viikon. Eilen kuitenkin aloittivat siihen hieman hitsauksia tekemään, jotka eivät vaadi tosin veneen nostamista. Jos eivät olisi kiirehtineet tuon veneen nostossa olisi meidän kylkien pohjamaalit säästyneet... 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti