sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Uusia yhteystietoja

Jos jostain syystä haluat meille soittaa, meillä on nyt paikallinen puh numero ja soittaja maksaa kaikki kulut..... numero on :+64 210 2521857 voi olla että alussa on pari nollaa liikaa? Ja huomioithan myös aikaeron joka on 11h? siellä päivä täällä yö... eli soitot mieluiten Suomen aikaa myöhään illalla...
Ollaan nyt marinassa ja pestään venettä minkä ehdimme kun vettä tulee hanasta loputtomasti, tulee sitä kyllä vähän taivaaltakin. Päivät täällä on mukavan lämpimiä, mutta yöt kylmiä. Kun lämpötila tippuu 20c° luokkaan alkaa jo olemaan todella kylmä, kuulostaa ehkä erikoiselle, muttakun on ollut yli +30 asteissa vuoden yötä päivää niin 20 asttta on todella kylmä. Onneksi kesä on täällä tuloillaan ja lämpöä saadaan lisää.
Näillä näkymin reissumme päätepiste on Uusi-Seelanti ja jatkosta emme vielä tiedä. Kuitenkaan kiirettä Suomeen palaamiselle emme pidä, tarkoituksemme on täällä olla noin puoli vuotta... Ainakin aluksi.

1 kommentti:

  1. Onnittelut "perille" pääsystä ja Tyynen ylityksestä:-) Tiesimme, että pieni punainen päällystöineen selviää aina. Me valmistaudutaan vähitellen purjehtimaan lisää Karibialla kesäloman jälkeen.
    T. Maiju ja Juha

    VastaaPoista