keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Langkawilla edelleen

Edelleen ollaan Langkawilla. Saadaan meidän Thaiviisumit toivottavasti perjantaina. Sitten Lauantaina edessä uloskirjautuminen ja matka suuntautuu takaisin Thaimaata kohti.

Langkawilla/Malesiassa on ihan näppärää tehdä tarvike tai paremminkin materiaalihankintoja veneeseen. Esim. laturin hihna 3€ (Suomessa n.15€), NGK sytytystulppa perämoottoriin n.1€ (Suomessa 3-5€?). Venemaalit alkaen 5€/litra jne... Mitään erikoisempaa ja hienompaa täältä ei kannata kauheasti metsästellä. Kannattaa melkeimpä tilata Euroopasta(Langkawille voi tilata verottomana).

No joo, nyt jotain muutakin höpinää kuin vain venelässytystä. Käytiin muutamien purjehtijoiden kanssa kiertämässä Langkawia scoottereilla. Maisemat ovat hienoja ja bensa halpaa. Jonnun kanssa kaksipäällä ajettaessa vuoria ylös alas bensaakin kului, ja tankkasimmekin päivän aikana 3kertaa (taisi kyllä tankkikin olla ihan mitättömän kokoinen...).
Ollaan myös bongailtu erilaisia eläimiä. Ollaan nähty mm. Ducongeja, saukkoja, kotkia, erilaisia apinoita ja liskoja. Niistä ei juurikaan olla kuvia saatu kun eihän kamera koskaan silloin mukana ole kun tapahtuu...

Taustalla näkyy Thaimaa

Apinatkin tarvii ruokaa.
Paikalliset muuten lajittelee jätteet ns.jälkikäteen ja tyhjistä pulloista irrotetaan korkitkin ja lajitellaan erikseen. Puhdasta, siistiä ja hajutonta hommaa... Ei käy kateeksi paikallisia jotka sitä tekee ilman käsineitä maskeja jne...

Siellä se Homeless jossain on, tuskin löydät kuvasta :)

Kuvauspaikka on saaren korkein vuori
Gunung Raya (reilut 900metriä).


Matka vuorenhuipulle oli mukavaa kiermurtelua scootterilla.

Kukkii ne lumpeet täälläkin.

Feikki vesiputous josta menee tie läpi.
Keskellä ei mitään, päättyvän kadun varrella...
Ei rahalle täällä ilmeisesti parempaakaan käyttöä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti