keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Matkustus ilman venettä

On hirveää kun pitäisi matkustaa Aucklandiin ja tällä kertaa ilman venettä. Päivät ja aikataulutkin on tiedossa, siis oikeasti meidän pitää elää aikataulujen mukaan. Bussiliput varattava sekä majoitus. Enään ei riitä edes päivän tarkkuudella eläminen vaan pitää jo tietää viikkoa etukäteen bussiaikataulut jne. Siis kelloa tarvitaan jo päivisinkin.  Kaiken lisäksi täällä matkustus ja asuminen on kallista ilman venettä. (Onko 190km bussimatka 7$/2henkeä kallis? No se täytyikin buukata hyvissä ajoin...) Asuminen kuitenkin maksaa paljon. Olemme Aucklannin kulmilla 3-4päivää ja ehkä nähdään jokunen tuttukin siellä.

Homeless on saanut vihdoinkin ensimmäisen epoxi primer kerroksen, siis pohjamaalia. Maalaukseen täällä eivät säät ole olleet kovinkaan suosiollisia, eilen löytyi onneksi sopiva rako ja riittävän alhainen ilmankosteus. Monesti aamupäivät todella kosteita ja vettäkin satelee parikertaa päivässä muutaman minuutin kuuroina. Onneksi on pieni vene ja nopeat maalit niin hommat sujuu tarvittaessa vikkelästi.

Alla olevan linkin kautta löytyy välillä tosi hyviä tarjouksia matkailuun
<a href="http://tc.tradetracker.net/?c=13407&amp;m=490895&amp;a=212526&amp;r=&amp;u=" target="_blank" rel="nofollow">Parhaat matkatarjoukset löydät täältä!</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti