keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Whangarei

Veneen maalaus urakka on hienolla mallilla. Suurin oa töistä on jo tehty eli hionta, pelkkä maalaushan on enään pikku juttu. Whangareissä on paljon paikkoja missä vene nostaa ylös ja niissä käykin kova kuhina. Uudessa-Seelannissa olevat ulkomaiset ja miksei myös useat paikalliset alkaa starttailla kohti uusia maita huhti-toukokuun tienoilla. Veneitä kunnostellaan siis paljon tulevia koitoksia silmällä pitäen.

Homelessin maalaus päästään luultavasti aloittamaan vasta ensi viikolla. Cycloni Pam siis "pyörremyrsky" on tulossa viikonloppuna kohti Uutta-Seelantia ja aiheittanee sateita sekä kovia tuulia. Ennusteen mukaan myrskyn keskus ei onneksi osu maihin. Merelle lupailtu jopa 20metriä korkeaa aallokkoa.  Tällä hetkellä Pam on Vanuatun kulmilla ja myrskyn keskuksessa ennustetaan olevan jopa 115kt (215km/h) tuulia.
Homeless on maissa "myrskyn kestävällä" tuennalla, ja vene muutenkin kaukana rannikosta.

Meidän jatko suunnitelmat on alkaneet selkeytyä. Uudessa-Seelannissa vietämme vielä reilun kuukauden. Huhtikuun lopulla hyppäämme lentokoneeseen ja ampaisemme kohti Thaimaata. Thaimaahan siksi että siellä on halpaa ja siellä emme ole vielä käyneet. Thaimaassa vietämme hieman vajaat 2kk ja 22.06.2015 suuntaamme Suomeen.

Kertoilemme myöhemmin miten täällä mahdollinen myrsky tuntuu ja lisäilemme muutenkin kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti