tiistai 3. tammikuuta 2017

Kamala ranta

Kyllä se niin vaan oli että edellinen ankkuripaikkamme oli Kamala, niin siis sen rannan nimi. Olihan se välillä myös kamala. Swelli heilutteli venettä ankkurissa, rantautuessa sai surffata dinghyllä ja pelätä että se kaatuu sekä samaan aikaa väistellä ihmetteleviä turisteja. No kyllä se muuten oli parempi kuin tuo Patong beach, ainakin rauhallisempi.
Tänään sitten taas vaihdettiin paikkaa, nyt ollaan Ao Bang Tao beachin edustalla. Matka taitettiin moottorilla vaikka tuultakin olisi ollut. Nykyään tuollaisia n.3nm matkoja varten ei paljoa jaksa köysiä vedellä. Tuulta olisi kyllä riittänyt varmaan puuskissa reilua 30kt luokkaa. Tänne on loppuviikosta tiedossa vähän kovempia tuulia, ne ei tosin ongelma ole. Kuitenkin tuohon meidän länsipuolelle näyttäisi olevan kehittymässä sykloni/taifuuni tai miksi niitä nyt sitten täällä kutsutaankaan. Se on sitten kehittelemässä varmaan mukavan aallokon tänne Phuketin länsirannikolle jossa ei kovin hyviä suojaisia paikkoja ole jos aallokko tulee lännen suunnalta.. Voi tulla muutama uneton yö ja rantautumisen voi myös unohtaa. Jo n.30cm swelli saa rantaan iskiessään surffiaaltoja aikaan niin mitä tekee metrin pari korkea?

Tänään käytiin rannasta tarkastamassa Muay Thai sali ja se löytyy onneksi läheltä, vain n.5min kävelymatka. Huomenna siis aamulla treenikamppeet kassiin ja salille 07.30 katsomaan taas uusi sali.
Patong beachillä käytiin myös Maximum Fitness sali testaamassa ja toista kertaa en siihen paikkaan varmaankaan astu. Aloittelijat (siis täysin ensikertalaiset) laitetaan pari treeneihin muiden kanssa ja sanotaan vaan että sitten superman lyöntiä treenaamaan ja niin edelleen. Kypärät tarvitsee jo siihen touhuun, kun toiset ei tiedä yhtään mitä tekee ja voimien käytöstä ei mitään tolkkua. Miksi ei noitakin olisi voinut aluksi edes varjonyrkkeilynä heille näyttää ja kokeilla säkkiin. Varma tapa teloa aloittelijat tuolla tyylillä ja vieläpä kovaan hintaan.

Ennuste perjantain säästä (windyty)
Tuuli ei tosiaankaan ole mikään ongelma, mutta aallot voi
tehdä elämästä epämukavaa...
Onneksi tuo matalapaine ei näyttäisi tänne olevan tulossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti