torstai 5. tammikuuta 2017

Takaisin Patong beachille

Palattiin Patong beachille ankkuriin. Tultiin maininkia(aaltoja) suojaan. Tuo edellinen ankkuripaikkamme oli kyllä ihan hyvä, treenisali löytyi läheltä, mutta sitten taas rantautuminen oli ongelmallista.
Eilen aamulla kävimme treenaamassa ja Sutai muay thai sali oli ihan asiallinen. Palatessamme rantaan huomattiin että aaltojen väli oli lyhyt ja murtuivat jatkuvasti rantaan. Siis painajaismainen lähtö rannasta. Onneksi perämoottori starttasi kerrasta ja päästiin juuri alta pois ennen kuin aalto murtui. Oli taas paikallisille ja turisteille ihmelteltävää. Ajattelimme että vain viemme treenikamat veneellä ja palaamme rantaan syömään, mutta tuon lähtö episodin päätteeksi päätettiin vaihtaa koko ankkuripaikka ja päädyttiin tänne Patong beachille jossa on laituri rantautumista varten.
Syötyämme ala-arvoiset sapuskat kovaan hintaan, suuntasimme pankkiautomaatille ja ihmetteltiin että miksi automaatti ei työnnä käteemme setelinippuja. Kolmannen automaatin jälkeen huomasin(Mikko), että olen yrittänyt nostaa rahaa Jonnun kortilla, mutta omalla koodilla. Nyt kortti sitten lukittuna kun koodeja näpytelty vähän liian usein väärin. Onneksi automaatti ei korttia imaissut sisään, ehkä toivoa saada se vielä aktivoitua.

Tuo tuloillaan oleva matalapaine on nyt ainakin tuulien osalta täysin muuttunut. Nyt näyttäisi että mitään +50kt tuulia ei olisi tuloillakaan, ehkä n.30kt tuulia vain, mutta matalapaine tulee menemään lähempää Thaimaata. Siis meidän osalta ehkä parempi, ei niin pahaa aallokkoa tuloillaan. Patong bay on kohtuullisen suojainen tuulita, mutta ei lännen suunnalta hönkivälle tuulelle ja aalloille... Yritämme nyt täällä olla ja katsella miten nuo säät tässä vaihtelevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti