lauantai 28. tammikuuta 2017

Yacht haven marina

Luolaseikkailujen jälkeen ollaan taas körötelty ihmisten ilmoille. Tulimme pelipaikalle oikeastaan tekemään veneeseen pienet täydennykset(vettä, ruokaa yms). Myös liedessä käyttämämme sprii alkaa olla hupenemassa, sitä viimeksi hommattu Uudesta-Seelannista. Veneilijälle tämä paikka on mainio. Ankkurissa voi olla ja kaikki sataman palvelut saa käyttöön alle 20€/kk. Ja ne palvelut sisältää mm. suihkut, uima-altaan ja hyvän kuntosalin, sopii siis kodittomien budjettiin. Vielä kun rannasta löytyy paikallisia ravintoloita joissa sapuskaa irtoaa n.1,5€ hintaan, niin ei tässä voi valittaa. Ainut miinus on että ruokakauppaan mennessä pitää ottaa taksi/ vuokrata scootteri.
Me vuokrattiin scootteri. En nauti kyllä näillä kulmilla ajosta. Pääosin joutuu ajelemaan "moottoritietä" pitkin ja välillä siellä ajelee tien reunaa porukka vastaankin jne... No saatiin silti kauppahommat hoidettua.
Veden saanti on tuottanut vähän tuskaa. Satamasta täytettiin muutama kanisteri vedellä, ja veneelle päästyä tuli kurkattua niihin sisään. Ihan hirveästi jotain vihreää töhnää/kasvustoa seassa. Pyykinpesuun  kelpaisi ehkä, mutta meidän vesitankkiin ei mene. Paikallisravintolasta saadaan kuitenkin järjestettyä parempaa vettä.
Kauppaostoksia olemme tehneet siksi että tuo luolan tutkiminen jäi kesken. Sinne ollaankin varmaan suuntaamassa kolmen veneen voimin. Alueella on myös muita luolia joita on tarkoitus vilkaista samalla reissulla.

Käytiin katsomassa Homelessille seuraajaa.
Taitaa vain käyttökulut kasvaa turhan suuriksi.

Jonnukin on sitä mieltä että Homeless kyllä meille riittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti