tiistai 27. joulukuuta 2016

Patong beach, Phuket (ei mikään veneilijän paratiisi)

Ollaan nyt ankkurissa Patong beachin edustalla. Alue on Phuketin suurimpia turistirysiä ja sen huomaa myös hintatasossa, kaikki on kalliimpaa. Veneemme vierestä pyyhältää jatkuvasti vesiskoottereita ja muita veneitä tietenkin aallokko sen mukaista. Ankkurilahdella kyllä löytyisi rauhallisempiakin kulmia, mutta niistä on hyvin vaikea/pitkä matka rantautua dinghillä. Vuorovedet paljastavat alavedellä kivikkoisia rantoja jne...  No silti me täällä ollaan ja vielä omasta tahdostamme.
Tämä meidän Muay Thai (Thai Boxing) harrastuksemme sanelee hieman meille missä olla. Tarvitsemme siis ankkuripaikan läheltä treenimahdollisuuksia. Vieläpä pitäisi olla inhimillisen hintaista treeniä tarjolla, ei helppo yhtälö.  Eikä nämäkään yhtälöt kyllä kohtaa tällä rannalla.
Tänään menemme kokeilemaan erästä salia. On kyllä lähellä, mutta hinta 500bht/kerta...
Phuketissa treenaamisen hinta vaihtelee 250-800bht/kerta (7-21€). Meitä kun on vielä kaksi niin kalliiksihan se äkkiä tulee. Suomessa maksoimme n.50€/kk!
Ao Chalongista löydettiin huippu sali Eagle Muay Thai, sinnekkin oli kyllä aina n.3km kävely suuntaansa ankkurilahdelta + 1km dinghymatka, mutta paikan hinta/laatusuhde on loistava. Se sattuu vain nyt olemaan toisella puolella tätä Phuketin saarta tällä hetkellä. Muuten kyllä palaisimme sinne, mutta tammikuun alussa täällä on kavereidemme häät ja olemme sinne menossa. Ei siis jaksa ympäriinsä veneellä pyöriä vaikka eihän tuo nyt ihan hirveä matka olisikaan. Lisäksi tällä puolen saarta ovat kaikki tuttumme ja vedetkin on täällä länsipuolella kirkkaampia. Myöhemmin siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti