tiistai 6. joulukuuta 2016

Penang

Ollaan nyt Penangissa. Tänne tulimme ferryllä. Homeless on ankkurissa Langkawilla ja tuttumme pitävät sitä siellä silmällä... Eilen käytiin laittamassa Thai viisumit vireille. Tänään pitäisi olla haettavissa klo 1400 jälkeen. Mukana piti olla pari passikuvaa ja kopio passista. Mukava yllätys oli myös että turistiviisumi oli muuttunut jostain tuntemattomasta syystä ilmaiseksi joulukuun alussa. Säästettiin n.60€ yhteensä... Viisumia hakiessa näimme n.10 tuttua seiloria jotka olivat myös samoissa puuhissa, pienet on piirit.
On varsin mukavaa olla pois veneeltä ja viettää ns. lomaa. Hanasta tulee rajattomasti vettä, eikä tarvitse edes itse pumpata. Myös ilmastointi muuttaa elämää eikä tarvise hikoilla 24/7. Niin sitä vaan huomaa että elämän pieniä asioita arvostaa niin erilailla, kun ne eivät ole itsestään selvyyksiä.
Tänään majoituksemme muuttuu takaisin veneeseen, mutta ei Homelessiin. Menemme yöksi kaveriemme katamaraanille ja purjehdimme heidän kanssaan huomenna Langkawille. Mukava päästä ensikertaa purjehtimaan katamaraanilla. Matkaa tulee olemaan n.64nm ja ei pitäisi olla ongelma selviytyä tuosta matkasta päivän/valoisan aikana.
Penang on hieno ja varsin viihtyisä kaupunki vanhoine rakennuksineen. Kuvia ei silti olla jostain syystä hirveästi nappailtu. Niitä kyllä kuitenkin muutamat tullaan tähän vielä lisäilemään, kun pääsemme Langkawille ja läppärin ääreen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti