sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Takaisin Langkawilla

Ollaan takaisin Langkawilla. Matka taitettiin tänne Penangista 42ft katamaraanilla (sy Chantilly 1). Matka meni perinteiseen Aasialais tyyliin eli moottorilla, taisi moottorit olla pois päältä kerran n.30min...
Päivät ovat vain hurahtaneet ja kadonneet jonnekkin. Välillä tuntuu ettei mitään ole edes ehtinyt tehdä ja päivä on jo ohi. Tosin välillä myös toisin päin, eilinen tuntui kahdelta erilliseltä päivältä. Koko päivä meni kaikenlaista touhutessa. Ravattiin kaupoissa, täydennettiin varastoja, hoidettiin pyykit, tankkailtiin dieselit ja vedet jne.. Löydettiin kohtuu hintaisia hyviä juustoja, mm. Edamia, Goudaa, sinihome, Brie jne. Juustojen löytäminen Aasiassa ei ole aina ihan itsestäänselvyys. Taisimmekin hieman ylireagoida ja nyt jääkaappiin ei muuta oikein mahdukkaan.
Tänään onkin tarkoituksemme siirtyä toiseen ankkuripaikkaan ja varmaan tämän viikon kuluessa ottaa ja suunnata Thaimaahan. Onhan tuo joulukin tulossa ja jos sen viettäisi vaikka Phuketin kulmilla.
Tämä blogin kirjoitus nyt on tosiaan hieman jäänyt vähemmälle, kun ei paikallaan ollessa oikein mitään tapahdukkaan (vai tapahtuuko muka?) Ehkä tahti paranee, kun pääsemme Thaimaan kulmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti