torstai 8. kesäkuuta 2017

Asustellaan taas maissa

Eilen 07.06.2017 Homeless nousi maihin Langkawilla. Edellis kerrasta maissa oli vierähtänyt n. vuosi. Sinänsä mitään varsinaista kiirettä ei olisi veneen nostolle ollutkaan. Ajateltiin kuitenkin taas ruveta maalaus hommiin. Antifouling oli edelleen ihan asiallisessa kunnossa, mutta kyljet kesii. Siis hiontaa ja maalausta tiedossa. Jos oikein innostutaan niin myös avotilan tiikeille on tehtävä jotain ja lisäksi patjat, varvaslistat jne... Katsotaan mihin rahat, aika ja kiinnostus riittää.

Nosturi hoiteli nostopuolen


Maissa kuljettiin travel liftillä(mikä liekkään suomeksi?)Ensimmäinen päivä maissa oli tukahduttavan kuuma. Ei tuulta eikä viilentävää vettä veneen alla, se merivesikin oli tosin n.30c°. Maissa veneen sisälämpötila huiteli n.40c° kulmilla. Ensiavuksi asennettiin hieman pressuja suojaamaan auringolta. Kun sekään ei riittänyt, niin Homeless sai ilmastoinnin puhaltamaan sisään viileää, Ihanaaa!!
B&V marina jossa nyt majailemme on hieman syrjässä. Siispä skootteri on meille pakollinen ja ei se onneksi kustannakkaan kuin n.2€/vrk. Muutenkin Langkawilla kannattaa olla menopeli käytössä jo pelkän kuumuudenkin takia. 

Skootterilla voi esim painella toiselle puolen saarta lounaalle. Se on lähes pakollistakin koska harva ravintola on avoinna näin Ramadanin aikoihin lounasaikaan. Turistialueilla kyllä onneksi murkinaa saa. 
Kuvan pöperöt n.2,5€ turistihintaisesta paikasta. (paikallisravintoloissa pääsee puoleen hintaan)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti