tiistai 20. kesäkuuta 2017

Sattuu ja tapahtuu

Elämä täällä maissa on mennyt vauhdikkaasti. Mitä nyt muutamia pikku hämminkejä ollut, lähinnä skootterin kanssa. Kerran meiltä loppui bensa ja eilen oli takarengas puhki kun oltiin lähdössä kaupungille. Ajelin sitten n.10km tyhjällä takarenkaalla huoltamolle. Renkaasta löytyi lopulta kaksi reikää jotka paikallinen kaveri paikkasi hetkessä. Lasku korjausoperaatiosta oli 10RM (2€). Ei tainnut siinä paikkauksessa olla turistilisää...
Meillä on täällä telakalla pari vahtikoiraa. Ne eivät ole aivan turhia tapauksia. Koirat pitää alueelta loitolla käärmeitä(kobria?), apinoita, rottia, muita koiria jne... Kuulemma palaavat välillä telakalle aivan yltäpäältä verisinä taisteluidensa jälkeen. Alkuun niistä toinen meillekkin murisi ja haukkui, mutta nyt on päästy jo hyviksi kavereiksi. Tie koiran sydämeen vie vatsan kautta. Paistelin yhtenä päivänä toiselle laihemmalle koiralle kananmunia, kun näytti niin nälkäiselle. Nykyään niille tosin jo ollaan hommattu kuivamuonaa(kissan kuivaruokaa, koska oli halvempaa)

Kanan jämät uppoaa chili kastikkeista ja luista huolimatta viimeiseen pisaraan.
Kuvassa näyttäisi tosin menevän tällä kertaa kissanruokaa:)


Ollaan myös hieman käyty etsiskelemässä materiaaleja avontilan tiikkien sekä varvaslistojen uusintaan ja sisälle uusiin patjoihin. Patjamateriaalit löytyi helposti ja halvalla. Tänään mennään vielä etsimään ompelijaa ja kankaita niihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti