torstai 23. tammikuuta 2014

Ensimmäinen viikko Grenadalla

Ensimmäinen viikko Grenadalla vierähtänyt todella nopeasti hikisissä merkeissä.
Ollaan me täällä jotain saatu aikaankin, tai no se on suhteellinen käsite. Meidän työmäärä päivää kohti tuntuu olevan yksi asia päivässä ja loput on siestaa.
Ei näillä meriiteillä kyllä Suomen työmarkkinoilla paljoa hurrattaisi. Tänään tosin irroiteltiin ja tehtiin useampikin homma. Käytiin ostoksilla, pestiin pyykit, asennettiin uusi VHF antenni, joogattiin (Jonnu), tehtiin 90% valmiiksi uusi spiirapuomi. Varmaan tässä parinpäivän sisään yritetään liikkeellekkin päästä ja kohti pohjoista.

Ruoka touhuina olemme jatkaneet edelleen paljon ulkona syömistä. Paikallisten lounaspaikat on käyty testailemassa. Hyvää perusruokaa halvalla, Jonnu ihastui erityisesti callaloohon (jotain pinaatin tyyppistä). Sitä tänään myös ostimmekin ja huomenna yritämme siitä saada itse ateriaa aikaan, saa nähdä mitä tulee.

Niin, jaTampereelle kaavaillun raitiovaunun voi unohtaa, olen keksinyt sille korvaavan kulkuneuvon.
Mikäs muukaan kuin Karibian perus hiace bussi. Niitä vaan kymmeniä vetämään keskusta - Hervanta väliä, yhteen hiaceen menee n.15-20henkeä ja varmasti kulut jää alle ratikan. Niitä sitten vilistelee tiet ristiinrastiin ja kyydin saa luultavasti aina alle 2minuutissa. Joustavaa ja edullista kyytiä eikä edes bussipysäkkejä tarvita, riittää kuin menee vain oikean kadun varteen. Ainakin tyyli toimii todella hienosti Grenadalla, ja ilmeisesti myös muualla Karibialla?

Bussiasema st. Georgella
Siestaa viettämässä, Jonnu keinuu. Mikko syö paikallisen tekemää kalapiirasta (ilmainen ja rantakivellä paistettu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti