perjantai 24. tammikuuta 2014

Vielä pieni pala Grenadan pääsaarta

Tänään kävimme hieman tarkemmin tutustumassa st. Georgeen ja ympäristöön. Siellä näkyi lähestyvä itsenäisyyspäivä (40v.) Joka on 07.02.2014. Sen vietto alkaa jo 01.02.2014 ja juhlat kestääkin koko viikon. Paikkoja koristeltiin kiivaasti...
Olisimme halunneet mennä katsomaan vesiputouksia, mutta kuulimme että näin kuivalla kaudella sitä hienointa hohtoa niistä ei saa irti. Siis teimmekin omatoimisen tutustumisen st. Georgeen. Huippu hetkinä mainittakoon paikallinen katuruoka. Kalaroti ja pussimehu 7EC$ eli n.2€ ja nälkä lähti, hyvää oli. Ruoka nautittiin rekan perävaunu vieressä kiven päällä. En välttämättä suosittele lennoin matkustaville, koska uskon että paikallinen bakteerikanta täytyy kyllä omaksua ennen tälläisiä nautintoja (voi olla Suomessa hygieniassa sanomista). 
Paluumatkalla tapasimme muutaman paikallisen pikku koululaistytön jotka olivat kovin kiinnostuneet meistä. Heillä oli ikää ehkä n. 6v ja halusivat koskettaa valkoista ihoa, ja kovasti kyselivät ollaanko naimisissa jne.. Halusivat tulla joskus veneelle juhlimaan ja sitten keskellä katua alkoikin tanssi kun pikku tytöt ja Jonnu alkoivat sheikkaamaan. HARMI kun kameraa ei silloin ollut kädenulottuvilla.

Roti on vähän kuin tortilla mutta täytteet intialais tyylisesti maustettuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti